Pytaj o promocję majową! Zawsze odpisujemy na maile

Polityka prywatności

Polityka Prywatności Serwisu megaprzeprowadzki.pl

Ochrona prywatności Użytkowników ma dla nas bardzo duże znaczenie. Zapraszamy do zapoznania się z naszą Polityką Ochrony Prywatności (dalej również: „POP”), która wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach serwisu internetowego funkcjonującego pod adresem www.megaprzeprowadzki.pl, dalej również „Serwis”), prowadzonego przez ………….. dalej również „Spółka”).

Przypominamy, że korzystając z Serwisu, wyrażasz zgodę na przyjęcie zasad niniejszej Polityki Ochrony Prywatności.

1. Przetwarzanie danych osobowych
Administrator nie zamierza zbierać, ani w inny sposób przetwarzać danych osobowych Użytkowników. W szczególności zgodnie z Regulaminem Użytkownicy nie wypełniają formularza rejestracyjnego, ani w związku z dalszym korzystaniem z Serwisu nie podają żadnych informacji, które stanowiłyby ich dane osobowe, zgodnie z obowiązującymi przepisami (Ustawa o ochronie danych osobowych, Dz. U. 2002, Nr 101, poz. 926 ze zmianami). Informacje podawane przez Użytkowników, w związku z korzystaniem z Serwisu, nie stanowią informacji identyfikujących bądź umożliwiających identyfikację Użytkowników bez nadmiernych kosztów, działań lub czasu.

2.Informacja o plikach cookies.
1. Serwis korzysta z plików cookies.
2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.
4. Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
a. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
b. utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
c. określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.
5. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
6. Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.
7. Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
8. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
9. Zalecamy przeczytanie polityki ochrony prywatności tych firm, aby poznać zasady korzystania z plików cookie wykorzystywane w statystykach: Polityka ochrony prywatności Google Analytics
10. Pliki cookie mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie.
11. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/

3. Treść
Korzystając z Serwisu (np. publikując komentarze ) należy pamiętać, że wszystkie udostępniane informacje są widoczne dla pozostałych Użytkowników, którzy informacje takie mogą czytać, zbierać i wykorzystywać. W takich przypadkach to Użytkownik ponosi odpowiedzialność za dane, które zdecydował się ujawnić. Dlatego też z funkcji takich należy korzystać rozważnie.
Prosimy pamiętać, że Treści udostępniane przez Użytkownika Spółce prowadzącej Serwis lub innym podmiotom mogą być m.in. rozpowszechniane i udostępniane ogółowi użytkowników Serwisu.

4. Linki do innych stron internetowych
Na stronach naszego Serwisu możemy m.in. umieszczać linki umożliwiające Użytkownikom bezpośrednie przejście na inne strony internetowe. Nie odpowiadamy jednak za politykę ochrony prywatności stosowaną przez właścicieli innych stron.

5. Zmiany w Polityce Prywatności
Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego mogą wpłynąć na zmiany w POP. O wszelkich zmianach poinformujemy bezzwłocznie Użytkowników za pośrednictwem Serwisu.

6.Pytania i kontakt
Jeśli masz jakieś pytania na temat POP, skontaktuj się z nami: kontakt@megaprzeprowadzki.pl

Share This